Peel the onion and garlic and chop finely. Wash the chicken, pat dry with paper towels and cut into thin slices. Open the jar of pineapples and drain the liquid. Cut the pineapples and ham into cubes. Grate the cheese on a coarse grater. Tip: If you are using a fresh pineapple, carefully peel it, carefully removing the eyes. If you leave them, the filling will be bitter.
Почистите лук и чеснок, мелко нарежьте. Курицу вымойте, обсушите бумажными полотенцами и нарежьте тонкими слайсами. Вскройте банку с ананасами, слейте жидкость. Ананасы и ветчину нарежьте кубиками. Сыр натрите на крупной терке. Совет: если используете свежий ананас, аккуратно почистите его, тщательно удалив глазки. Если их оставить, то начинка будет горчить.
Prepare the chicken. In a preheated frying pan, fry the chicken slices for 3-5 minutes.
Подготовьте курицу. На разогретой сковороде обжарьте слайсы курицы в течении 3-5 минут.
Prepare the filling. Add onion and garlic to the pan with the chicken and fry for 5 minutes over medium heat. After this, add ham, pineapple, salt, pepper, chili, paprika and cumin, switch the heat to low and simmer for another 3-4 minutes.
Приготовьте начинку. Выложите в сковороду к курице лук и чеснок, обжаривайте в течение 5 минут на среднем огне. После этого добавьте ветчину, ананас, соль, перец, чили, паприку и тмин, переключите огонь на слабый и тушите еще минуты 3-4.
Roll up the burrito. Spread 1/4 of the cheese and filling onto each tortilla, then roll up, carefully tucking the corners. Grease each burrito with the remaining oil on both sides and heat in a dry frying pan for 5 minutes to melt the cheese.
Сверните буррито. На каждую тортилью выложите по 1/4 части сыра и начинки, затем сверните, аккуратно подворачивая углы. Каждое буррито смажьте остатками масла с двух сторон и подогрейте на сухой сковороде минут 5, чтобы расплавился сыр.
Serve the burrito with your homemade sauce. To do this, mix chopped garlic, tomato paste, pepper, salt and sour cream. You can add a little sauce to each burrito.
Подавайте буррито с соусом, приготовленным самостоятельно. Для этого смешайте измельченный чеснок, томатную пасту, перец, соль и сметану. Можно залить немного соуса в каждое буррито.