Wash and peel the vegetables, remove the skin from the tomatoes, cut them into cubes. Open the jars of corn and beans and drain them. Grate the cheese on a coarse grater. Chop the onion and garlic into cubes. Tip: choose hard or semi-hard cheese for better melting.
Вымойте и почистите овощи, удалите кожу с помидоров, нарежьте их кубиками. Откройте баночки с кукурузой и фасолью, слейте с них жидкость. Сыр натрите на крупной терке. Лук и чеснок измельчите кубиками. Совет: выбирайте сыр твердых или полутвердых сортов, чтобы он лучше плавился.
Prepare the filling. Pour 2 tbsp into the pan. l. vegetable oil, set to heat. Then add the chopped onion and garlic and fry over medium heat for 5 minutes. Add the minced meat and fry a little, remembering to stir. Add tomatoes, corn and beans and season with salt and pepper. Stir and fry until the minced meat is cooked through, about 10 minutes.
Приготовьте начинку. Налейте в сковороду 2 ст. л. растительного масла, поставьте нагреваться. Затем выложите нарезанные лук и чеснок, обжарьте на среднем огне 5 минут. Добавьте фарш и немного обжарьте, не забывая перемешивать. Положите помидоры, кукурузу и фасоль, приправьте солью и перцем. Перемешайте и обжаривайте до готовности фарша приблизительно 10 минут.
Form into a burrito. To make the tartillas a little softer, heat them in a frying pan for 2-3 minutes. Top each with 1/4 of the cheese and filling, then roll up, tucking the edges under. Brush each burrito with the remaining vegetable oil on both sides and heat in a frying pan for 5-10 minutes over low heat.
Сформируйте буррито. Чтобы тартильи стали немного мягче, погрейте их на сковороде 2-3 минуты. Выложите на каждую по 1/4 части сыра и начинки, а затем сверните, подгибая края. Смажьте каждое буррито остатками растительного масла с двух сторон и грейте на сковороде в течение 5-10 минут на минимальном огне.
To make the burrito easier to eat, you can wrap one end with foil or thick paper.
Чтобы буррито было удобно есть, можно обернуть один конец фольгой или плотной бумагой.