Prepare the grill pan. Place all ingredients in a visible place. Prepare a deep bowl for preparing the marinade.
Подготовьте сковороду-гриль. Выложите все ингредиенты на видное место. Приготовьте глубокую посуду для приготовления маринада.
Cut the chicken breast into several steaks (optional). The thinner the steak, the juicier and tastier it is.
Разрежьте куриную грудку на несколько стейков (на усмотрение). Чем тоньше стейк, тем он сочнее и вкуснее.
Prepare the marinade. In a deep bowl, mix soy sauce, lemon juice, olive oil until smooth. Stir, salt and pepper to taste, add oregano.
Подготовьте маринад. В глубокой посуде смешайте соевый соус, сок лимона, оливковое масло до однородной массы. Перемешайте, посолите и поперчите по вкусу, добавьте орегано.
Pour the marinade over the steaks for 20 minutes.
Залейте стейки маринадом на 20 минут.
Start searing the steaks. Heat the grill pan well. Grill chicken steaks over medium-high heat for 8 minutes on each side.
Приступайте к обжарке стейков. Хорошо разогрейте сковородку-гриль. Жарьте стейки из курицы на огне выше среднего в течение 8 минут с каждой стороны.
Let the steak “rest” for 5 minutes and serve the finished dish to the table.
Дайте стейку «отдохнуть» 5 минут и подавайте готовое блюдо к столу.