Wash the vegetables thoroughly, peel the onions and garlic, remove the skins from the tomatoes, cut into cubes. Cut the garlic into thin slices and the onion into half rings. Wash the meat, dry on paper towels and cut into thin pieces. Boil after boiling for 10-15 minutes. Let cool and cut into cubes. Grate the cheese on a coarse grater. Tip: It is better to choose fresh tortillas, otherwise it will be difficult to wrap the burrito.
Тщательно вымойте овощи, почистите лук и чеснок, удалите кожицу с помидоров, нарежьте кубиками. Чеснок нарежьте тонкими пластинами, а лук полукольцами. Мясо вымойте, обсушите на бумажных полотенцах и нарежьте тонкими кусками. Отварите после закипания минут 10-15. Дайте остыть и нарежьте кубиками. Натрите сыр на крупной терке. Совет: лучше выбирать свежие тортильи, иначе будет трудно заворачивать буррито.
Prepare the filling. Heat a frying pan with 2 tbsp. vegetable oil, then fry the onion and garlic over medium heat for 5 minutes. Add tomatoes, a glass of water and simmer for another 5 minutes. Place the meat in the frying pan, let it simmer for 5 minutes, then drain the water, add salt and chili pepper, fry until the meat is cooked, and then remove the frying pan from the heat.
Приготовьте начинку. Разогрейте сковороду с 2 ст.л. растительного масла, затем обжарьте лук и чеснок на среднем огне в течение 5 минут. Добавьте помидоры, стакан воды и тушите еще 5 минут. Положите в сковороду мясо, дайте ему потушиться 5 минут, затем слейте воду, добавьте соль и перец чили, жарьте до готовности мяса, а потом снимите сковороду с огня.
Roll up the burrito. Heat the tortillas a little until softened, place 1/4 of the filling and cheese on each. Roll the tortillas, carefully tucking the edges, and brush each with vegetable oil on both sides. Place the burrito in the pan and heat over low heat for 5 minutes.
Сверните буррито. Немного разогрейте тортильи, чтобы размягчились, положите на каждую по 1/4 части начинки и сыра. Сверните тортильи, аккуратно подогнув края и обмажьте каждую растительным маслом с обеих сторон. Положите буррито на сковороду и грейте на малом огне 5 минут.
The dish can be made even more piquant and tasty if you prepare the sauce. Peel and finely chop the garlic, mix it with tomato paste, salt and hot pepper. Add mayonnaise and mix again. The sauce can be added to the filling or served in a bowl.
Блюдо можно сделать еще более пикантным и вкусным, если приготовить соус. Почистите и мелко нарежьте чеснок, смешайте его с томатной пастой, солью и острым перцем. Добавьте майонез и перемешайте еще раз. Соус можно добавлять в начинку или подать в пиале.