Rinse onions, carrots and cabbage under running water. Cut the onion into half rings. Grate the carrots on a coarse grater. Shred the cabbage. Cut the sausage into strips. Wash the greens in cold water and chop finely.
Лук, морковь и капусту промойте под проточной водой. Лук нарежьте полукольцами. Морковь натрите на крупной терке. Капусту нашинкуйте. Колбасу нарежьте соломкой. Зелень вымойте в холодной воде и мелко нарежьте.
Prepare the base of the bigus. Heat oil in a frying pan. Add onions and carrots to it. Sauté for 6 minutes. Add sausage to vegetables, stir. Leave for 4 minutes. Add cabbage and cook for about 6 minutes, stirring occasionally.
Приготовьте основу бигуса. Разогрейте на сковороде масло. Добавьте к нему лук и морковь. Пассеруйте в течение 6 минут. Засыпьте к овощам колбасу, перемешайте. Оставьте на 4 минуты. Добавьте капусту, жарьте около 6 минут, время от времени помешивая.
Add spices and send the bigus to stew. Mix tomato paste with boiling water. Pour the resulting mixture over the base for the bigus. Sprinkle with salt, pepper and sugar. Stir again and bring to a boil. Cover and cook until cabbage is soft. Approximately 20 minutes.
Добавьте специи и отправьте бигус на тушение. Смешайте томатную пасту с кипятком. Залейте получившейся смесью основу для бигуса. Посыпьте солью, перцем и сахаром. Снова перемешайте и доведите до кипения. Накройте крышкой и готовьте, пока капуста не станет мягкой. Ориентировочно 20 минут.
Before serving, sprinkle the bigos with sausage with fresh herbs.
Перед подачей посыпьте бигос с колбасой свежей зеленью.