Wash the meat and chop into medium-sized pieces. Shred fresh cabbage. Peel the onion and cut into half rings.
Мясо вымойте и нарубите на средние по размеру куски. Свежую капусту нашинкуйте. Лук очистите от шелухи и порежьте на полукольца.
Cook the meat. Heat sunflower oil in a deep frying pan. Place the meat on it. Fry until golden brown, 7-10 minutes. Add onions to the meat. Simmer it until translucent for 5-7 minutes.
Приготовьте мясо. Разогрейте в глубокой сковороде подсолнечное масло. Выложите к нему мясо. Обжаривайте до образования золотистой корочки 7-10 минут. К мясу добавьте лук. Томите его до полупрозрачности 5-7 минут.
Add the remaining ingredients and let the bigus simmer. Place cabbage, tomato paste, salt and pepper in a frying pan. Add water and stir. Cover the pan with a lid and reduce heat to low. Simmer the bigus for about 90 minutes.
Добавьте оставшиеся продукты и отправьте бигус тушиться. Выложите в сковороду капусту, томатную пасту, соль, перец. Залейте водой и перемешайте. Накройте сковороду крышкой, убавьте огонь до минимума. Тушите бигус около 90 минут.
Serve bigos with pork hot, sprinkled with finely chopped herbs.
Подавайте бигос со свининой горячим, посыпав мелко нарубленной зеленью.