Prepare a baking dish or baking tray and foil for the steak. Cut the lemon into thin slices. Prepare all the ingredients called for in the recipe and place them in a visible place. If you want to get rid of the characteristic smell and taste of fish, place the salmon steak in citric acid for 10 minutes before cooking.
Подготовьте форму или противень для запекания, а также фольгу для стейка. Нарежьте лимон тонкими кружочками. Подготовьте все ингредиенты, указанные в рецепте, и положите их на видное место. Если хотите избавиться от характерного запаха и привкуса рыбы, поместите лососевый стейк на 10 минут в лимонную кислоту до начала приготовления.
Season the steak on both sides with salt, pepper, and herbes de Provence. Place sliced lemon on top.
Приправьте стейк с обеих сторон солью, перцем, прованскими травами. Сверху положите нарезанный кружочками лимон.
Start grilling your steak. Preheat the oven to 220 degrees. Place the steak on the foil and close the edges at the top.
Приступайте к запеканию стейка. Разогрейте духовку до температуры 220 градусов. Положите стейк на фольгу, закройте края сверху.
Bake the steak at 220°C for 30 minutes: 10 minutes in foil, 20 minutes with open foil.
Выпекайте стейк при температуре 220 °С в течение 30 минут: 10 минут в фольге, 20 минут — с раскрытой фольгой.