Peel the carrots and onions. Grate the carrots on a coarse grater, and cut the onion into cubes or half rings (to taste). Cut the sausages into rings. Wash the cabbage under running water and chop it. Rinse the greens under cold water, dry with a paper towel, and chop finely.
Очистите морковь и лук. Морковь натрите на крупной терке, а лук нарежьте кубиками или полукольцами (по вкусу). Сосиски нарежьте колечками. Капусту вымойте под проточной водой и нашинкуйте. Зелень промойте под холодной водой, обсушите бумажным полотенцем, мелко нарежьте.
Prepare the vegetables. Heat vegetable oil in a frying pan, add onion. Fry it until golden brown for 5-7 minutes, then add the carrots. Stir and leave to simmer for 5 minutes. Add cabbage to the vegetables. Add salt, pepper and stir.
Приготовьте овощи. Разогрейте на сковороде растительное масло, добавьте лук. Обжарьте его до золотистого цвета 5-7 минут, после чего добавьте морковь. Перемешайте и оставьте томиться 5 минут. К овощам добавьте капусту. Посолите, поперчите и перемешайте.
Prepare the sausages, combine them with vegetables and simmer. In a separate container, fry the sausages until golden brown, 2-3 minutes. Then add them to the vegetables. Pour in the broth and add a bay leaf. Cover the pan with a lid. Simmer the bigus until the cabbage softens for about 15-20 minutes.
Подготовьте сосиски, соедините их с овощами и потушите. В отдельной емкости обжарьте до румяного цвета сосиски 2-3 минуты. Затем добавьте их к овощам. Залейте бульоном, положите лавровый лист. Накройте сковороду крышкой. Томите бигус до размягчения капусты около 15-20 минут.
Divide the bigus with sausages into portioned plates and sprinkle with chopped herbs on top.
Бигус с сосисками разложите по порционным тарелкам, сверху посыпьте измельченной зеленью.