Thaw the steak, rinse it with warm water and pat dry with a paper towel. Squeeze the lemon juice. Chop the garlic. Prepare a baking sheet or baking dish. Chop a bunch of dill. Prepare the dishes for preparing the marinade. Place all ingredients in a visible place.
Разморозьте стейк, промойте его теплой водой и высушите бумажным полотенцем. Выдавите сок лимона. Измельчите чеснок. Подготовьте противень или форму для запекания. Измельчите пучок укропа. Подготовьте посуду для приготовления маринада. Выложите все ингредиенты на видное место.
Prepare the marinade. Chop the shallots and fry them in butter. Add chopped garlic, lemon juice, rosemary and paprika. Cook for 5-7 minutes.
Подготовьте маринад. Измельчите лук-шалот и обжарьте его на сливочном масле. Добавьте измельченный чеснок, сок лимона, розмарин и паприку. Готовьте в течение 5-7 минут.
Rub the chum salmon steak with the aromatic marinade and leave for 20 minutes at room temperature.
Натрите стейк кеты ароматным маринадом и оставьте на 20 минут при комнатной температуре.
Preheat the oven to 180°C and bake the steak for 20 minutes.
Разогрейте духовку до 180 °С и выпекайте стейк в течение 20 минут.
Sprinkle the finished steak with fresh chopped dill. Before serving, sprinkle the steak with lemon juice.
Посыпьте готовый стейк свежим порубленным укропом. Перед подачей сбрызните стейк соком лимона.