Wash and peel the vegetables. Heat a frying pan with vegetable oil. Preheat the oven to 220 degrees. Cut the zucchini into small cubes and add salt. Finely chop the onion. Also finely chop the tomato and pepper into cubes.
Вымойте и очистите овощи. Разогрейте сковороду с растительным маслом. Разогрейте духовку до 220 градусов. Нарежьте кабачок мелкими кубиками и посолите. Лук мелко нарежьте. Помидор и перец также мелко нарежьте кубиками.
Start cooking your vegetables. Place the zucchini in a preheated frying pan and fry for 5 minutes. Add onions and peppers, cook vegetables for about 7 minutes. At the end, add the tomato and simmer the vegetables for another 10 minutes, add salt and pepper.
Начните готовить овощи. В разогретую сковороду отправьте кабачки и обжаривайте 5 минут. Добавьте лук и перец, готовьте овощи еще около 7 минут. В конце добавьте помидор и тушите овощи еще 10 минут, посолите и поперчите.
Take a baking dish and grease with vegetable oil. Lay out 2 sheets of dough as the first layer. Place some of the stewed vegetables and brush with bechamel sauce. Lay out the layers in this order until the last layer is the dough with bechamel sauce. Place the lasagna in the oven and bake for 30 minutes at 220 degrees.
Возьмите форму для запекания и смажьте растительным маслом. Первым слоем выложите 2 листа теста. Выложите часть тушеных овощей и смажьте соусом бешамель. Выкладывайте слои в такой последовательности, пока последним слоем не окажется тесто с соусом бешамель. Поставьте лазанью в духовку и запекайте 30 минут при 220 градусах.
Serve the finished lasagna hot and garnish with finely chopped fresh herbs.
Готовую лазанью подавайте горячей и украсьте мелко нарезанной свежей зеленью.