Boil the chicken fillet in advance, cut into pieces. Wash and peel the onions and mushrooms. Grate the cheese. Prepare a heat-resistant form. Preheat the oven to 180 degrees. Finely chop the onion. Finely chop the mushrooms.
Заранее отварите куриное филе, нарежьте на кусочки. Вымойте и очистите лук и шампиньоны. Сыр натрите на терке. Приготовьте жаропрочную форму. Разогрейте духовку до 180 градусов. Мелко нарежьте лук. Нарежьте мелко грибы.
Prepare the lasagna base. Heat a frying pan with vegetable oil and fry the onion until golden brown. Add the mushrooms to the onions. Simmer for 7-10 minutes until the liquid evaporates. Add boiled chicken to mushrooms along with sour cream, salt and pepper. Stir and simmer for another 5 minutes.
Приготовьте основу для лазаньи. Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте лук до румяной корочки. Грибы отправьте к луку. Тушите 7-10 минут до испарения жидкости. Вареную курицу добавьте к грибам вместе со сметаной, солью и перцем. Перемешайте и тушите еще 5 минут.
Prepare bechamel sauce. To do this, melt the butter in a saucepan and fry the flour in it, stirring constantly. Then gradually pour in the milk and boil over low heat. Add nutmeg. Cook the sauce for about 15 minutes until it reaches a thick consistency.
Приготовьте соус бешамель. Для этого в кастрюле растопите сливочное масло и обжарьте в нем муку, постоянно перемешивая. Затем постепенно влейте молоко и вскипятите на медленном огне. Добавьте мускатный орех. Варите соус около 15 минут, пока он не приобретет густую консистенцию.
Form lasagna and bake it. Grease the pan with sauce and lay out a layer of sheets. Place a third of the filling on the sheets and sprinkle with cheese. Repeat layers twice. Cover the top of the dish with a sheet of lasagna, pour over the sauce and sprinkle with grated cheese. Place in the oven for 40 minutes.
Сформируйте лазанью и запеките ее. Смажьте форму соусом, выложите слой листов. Треть начинки выложите на листы, присыпьте сыром. Повторите слои два раза. Листом лазаньи накройте блюдо сверху, полейте соусом и посыпьте тертым сыром. Отправьте в духовку на 40 минут.
Serve the finished dish with finely chopped fresh herbs.
Готовое блюдо подайте с мелко нарезанной свежей зеленью.