Thaw the steak, rinse it under cool water and pat dry with a paper towel. If the carcass is large, cut it into several steaks with a sharp knife. Squeeze the lemon. Preheat the oven to 200°C. Prepare foil or a baking sleeve. Prepare a baking sheet or baking dish.
Разморозьте стейк, вымойте его под прохладной водой и высушите бумажным полотенцем. Если тушка большая — разрежьте ее на несколько стейков острым ножом. Выдавите лимон. Разогрейте духовку до температуры 200 °С. Приготовьте фольгу или рукав для запекания. Приготовьте противень или форму для запекания.
Coat the steak well with soy sauce on both sides. Leave to marinate for 10 minutes.
Хорошо обмажьте стейк соевым соусом с обеих сторон. Оставьте мариноваться на 10 минут.
Sprinkle both sides of the steak with herbs de Provence.
Посыпьте стейк с обеих сторон прованскими травами.
Wrap the steak in foil or a baking sleeve and place in the pan.
Упакуйте стейк в фольгу или рукав для запекания и положите в форму.
Drizzle lemon over cooked steak. You can serve any side dish with fish, but it is better to give preference to a light vegetable salad, asparagus or rice.
Сбрызните лимоном готовый стейк. С рыбой можно подавать любой гранир, но лучше отдать предпочтение легкому салату из овощей, спарже или рису.