Scroll the beef through a meat grinder. Wash and peel the vegetables. Finely chop the onion and cut the zucchini into long, wide strips. Preheat the oven to 180 degrees. Grate the cheese.
Прокрутите говядину через мясорубку. Вымойте и очистите овощи. Мелко нарежьте лук, кабачки нарежьте на длинные широкие полоски. Разогрейте духовку до 180 градусов. Натрите сыр на терке.
Prepare the lasagna base. Heat a frying pan with vegetable oil, fry the minced meat with onions. Place half the zucchini in the mold and place half the minced meat on top. Place the tomato slices on the minced meat. Repeat layers in the same sequence until you run out of ingredients.
Приготовьте основу для лазаньи. Разогрейте сковороду с растительным маслом, обжарьте фарш с луком. Выложите в форму половину кабачка, сверху уложите половину фарша. Слайсы томатов уложите на фарш. Повторяйте слои в той же последовательности, пока не закончатся продукты.
Beat the eggs, mix them with cream, salt and pepper. Pour the resulting sauce over the lasagna. Sprinkle the top of the dish with grated cheese. Bake lasagna in an oven preheated to 180 degrees for 30 minutes.
Взбейте яйца, смешайте их со сливками, посолите и поперчите. Залейте лазанью полученным соусом. Блюдо сверху присыпьте тертым сыром. Запекайте лазанью в разогретой до 180 градусов духовке 30 минут.
Cut the finished lasagna into portions and garnish with fresh chopped herbs.
Готовую лазанью нарежьте на порции и украсьте свежей нарезанной зеленью.