Pass the meat through a meat grinder. Wash and peel the onions. Grate the cheese. Prepare a heat-resistant form. Preheat the oven to 180 degrees. Finely chop the onion.
Пропустите мясо через мясорубку. Вымойте и очистите лук. Натрите сыр на терке. Приготовьте жаропрочную форму. Разогрейте духовку до 180 градусов. Мелко нарежьте лук.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the onion until golden brown. Add minced meat, salt and pepper to the onion. Stir and cook until the liquid begins to evaporate. Add tomato sauce, stir and simmer for 2 minutes after boiling. Pour out 8 tablespoons of cream from the total quantity. Mix 2/3 of the total amount of cheese with the remaining cream.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте лук до румяной корочки. К луку добавьте фарш, соль, перец. Перемешайте и обжаривайте, пока жидкость не начнет испаряться. Добавьте томатный соус, перемешайте и подержите на огне 2 минуты после закипания. Отлейте 8 столовых ложек сливок от всего количества. 2/3 от общего количества сыра смешайте с оставшимися сливками.
Take a deep rectangular shape. Pour 4 tablespoons of cream into the bottom. Place minced meat with tomato sauce on a sheet of lasagna, add a couple of spoons of cheese and cream. Next, place a sheet of lasagne and repeat the layers: minced meat and cheese with cream. Repeat until you run out of sheets. Pour 4 tablespoons of cream onto the top sheet of lasagna and sprinkle with the remaining cheese. Bake the lasagna for 35-40 minutes until golden brown.
Возьмите глубокую прямоугольную форму. Налейте на дно 4 столовые ложки сливок. На лист лазаньи выложите фарш с томатным соусом, добавьте пару ложек сыра со сливками. Далее положите лист лазаньи и повторите слои: фарш и сыр со сливками. Повторяйте, пока не закончатся листы. На верхний лист лазаньи вылейте 4 столовые ложки сливок, посыпьте оставшимся сыром. Поставьте лазанью запекаться на 35-40 минут до золотистой корочки.
Cut the finished lasagna into portions and serve with chopped herbs.
Готовую лазанью нарежьте на порции и подайте с нарезанной зеленью.