If you are making homemade minced meat, pass the beef through a meat grinder. Wash and peel the onion. Grate the cheese on a medium grater. Prepare a baking dish. Preheat the oven to 200 degrees.
Если делаете домашний фарш, пропустите говядину через мясорубку. Вымойте и очистите луковицу. Сыр натрите на средней терке. Приготовьте форму для запекания. Разогрейте духовку до 200 градусов.
Prepare bechamel sauce. To do this, melt the butter in a saucepan and fry the flour in it, stirring constantly. Then gradually pour in the milk and boil over low heat. Add nutmeg. Cook the sauce for about 15 minutes until it reaches a thick consistency.
Приготовьте соус бешамель. Для этого в кастрюле растопите сливочное масло и обжарьте в нем муку, постоянно перемешивая. Затем постепенно влейте молоко и вскипятите на медленном огне. Добавьте мускатный орех. Варите соус около 15 минут, пока он не приобретет густую консистенцию.
Prepare the minced meat. To do this, heat a frying pan with vegetable oil and add the minced meat. Finely chop the onion and add to the minced meat. Fry it for 7-10 minutes until half cooked and add tomato sauce to it. Salt, pepper and simmer for 10-15 minutes.
Приготовьте фарш. Для этого разогрейте сковороду с растительным маслом и выложите фарш. Мелко нарежьте лук и добавьте к фаршу. Обжарьте его 7-10 минут до полуготовности и выложите к нему томатный соус. Посолите, поперчите и тушите 10-15 минут.
Form lasagna. Pour a few tablespoons of bechamel sauce into a baking dish. Place two sheets of lasagna dough on top, then some minced meat, a little grated Parmesan and a few spoons of bechamel. Lay out all layers of lasagna in this manner. Brush the top layer of dough with the sauce and sprinkle with the remaining Parmesan. Place in the oven to bake for 25 minutes.
Сформируйте лазанью. В форму для запекания налейте несколько столовых ложек соуса бешамель. Сверху выложите два листа теста для лазаньи, далее — часть фарша, немного тертого пармезана и несколько ложек бешамеля. Таким образом выложите все слои лазаньи. Верхний слой теста смажьте соусом и присыпьте оставшимся пармезаном. Поставьте в духовку запекаться на 25 минут.
Cut the finished lasagna into portions and garnish with chopped fresh herbs.
Готовую лазанью нарежьте на порции и украсьте измельченной свежей зеленью.