Rinse fresh herbs under running water. Shake off excess liquid. Chop finely. Peel the onion and chop it. If necessary, defrost the minced meat in advance. Peel the garlic and pass through a press. Grate the lump cheese on a coarse grater. Boil lasagna sheets in salted water for 3 minutes. Prepare a heat-resistant baking sheet and saucepan. Turn the oven on 180 degrees.
Свежую зелень промойте под проточной водой. Стряхните лишнюю жидкость. Мелко нарубите. Лук почистите от шелухи и измельчите. При необходимости разморозьте фарш заранее. Чеснок очистите от шелухи и пропустите через пресс. Сыр кусковой натрите на крупной терке. Отварите в подсоленной воде листы лазаньи в течение 3 минут. Приготовьте жаропрочный противень и сотейник. Включите духовку на 180 градусов.
Prepare bolognese sauce. Heat oil in a frying pan. Fry the onion until golden brown for 5-7 minutes. Then transfer it to a bowl. Fry the minced meat in the resulting onion oil. Salt it, pepper it, add tomato paste, chopped herbs and garlic. Stir. Then return the onions to the pan. Simmer the sauce covered for about 10 minutes.
Приготовьте соус болоньезе. Разогрейте в сковороде масло. Обжарьте лук до золотистой корочки 5-7 минут. Затем переложите его в миску. В получившемся луковом масле обжарьте фарш. Посолите его, поперчите, добавьте томатную пасту, измельченную зелень и чеснок. Перемешайте. Затем снова верните лук в сковороду. Томите соус под крышкой около 10 минут.
Prepare bechamel sauce. Melt the butter in a saucepan. Add flour to it and stir. Fry until golden brown. Then add milk and salt. Stir until smooth. Once the sauce thickens, turn off the stove. Approximate cooking time 10 minutes.
Приготовьте соус бешамель. Растопите в сотейнике сливочное масло. Добавьте к нему муку и перемешайте. Обжаривайте до золотистого цвета. Затем введите молоко и соль. Перемешайте до однородности. Как только соус загустеет, выключите плиту. Ориентировочное время приготовления 10 минут.
Assemble the lasagna and bake it. Place lasagna sheets in the bottom of the baking dish. Next is bechamel sauce, minced meat and cheese. Repeat layers several times. Sprinkle the remaining cheese on top of the lasagna and pour the sauce over it. Preheat the oven to 180 degrees. Place the dish in the oven for 30 minutes.
Соберите лазанью и запеките ее. На дно формы для запекания положите листы для лазаньи. Далее соус бешамель, фарш и сыр. Повторите слои несколько раз. Сверху посыпьте лазанью оставшимся сыром и залейте соусом. Разогрейте духовой шкаф до 180 градусов. Отправьте блюдо в духовку на 30 минут.
Before serving, cool the lasagna with minced meat for 10-15 minutes.
Перед подачей остудите лазанью с фаршем в течение 10-15 минут.