Peel the carrots and onions and finely chop them. Grate the cheese on a fine grater. Defrost the minced meat in advance. Wash the champignons and chop finely. Prepare a baking dish. Turn the oven on 180 degrees.
Морковь и лук очистите и мелко нашинкуйте. Сыр натрите на мелкой терке. Фарш заранее разморозьте. Шампиньоны вымойте и мелко нарежьте. Приготовьте форму для запекания. Включите духовку на 180 градусов.
Prepare the filling. Heat the frying pan. Place the champignons. Simmer until the liquid from the mushrooms has evaporated. Then add onions and carrots. Simmer the vegetables until they soften for 7-10 minutes. Add salt, pepper and mix well.
Приготовьте начинку. Разогрейте сковороду. Выложите шампиньоны. Тушите до тех пор, пока жидкость из грибов не выпарится. Затем добавьте лук и морковь. Томите овощи до их размягчения 7-10 минут. Посолите, поперчите и хорошо перемешайте.
Fry the minced meat and combine it with vegetables. Transfer the vegetables and mushrooms to a bowl. Place the minced meat in a frying pan and fry until the meat turns white. Then add vegetables with mushrooms, tomato paste. Simmer for 2-3 minutes with the lid closed.
Обжарьте фарш и соедините его с овощами. Переложите овощи с грибами в миску. В сковороду положите фарш, обжаривайте до того момента, пока мясо не побелеет. Затем добавьте овощи с грибами, томатную пасту. Томите 2-3 минуты под закрытой крышкой.
Assemble the lasagna and bake it. Cut the pita bread to the size of the baking dish. First put lavash in it, then the filling with minced meat, then sprinkle with cheese. Repeat the procedure until you run out of food. Pour cream over the lasagna and sprinkle cheese on top. Place in an oven preheated to 180 degrees for 40 minutes.
Соберите лазанью и запеките ее. Нарежьте лаваш по размеру формы для запекания. Положите в нее сначала лаваш, потом начинку с фаршем, затем посыпьте сыром. Повторяйте процедуру, пока не закончатся продукты. Залейте лазанью сливками и сверху посыпьте сыром. Поставьте в разогретую до 180 градусов духовку на 40 минут.
Before serving, cut the lasagna into portions and place on plates.
Перед подачей лазанью нарежьте на порции и разложите по тарелкам.