Conveniently arrange the necessary products on the table. Grate the suluguni cheese on a fine grater. Boil the lasagne sheets until half cooked, about 15 minutes from the moment the liquid boils. Prepare a heat-resistant form. Turn on the oven to 200 degrees.
Удобно разложите на столе нужные продукты. Сыр сулугуни натрите на мелкой терке. Листы лазаньи отварите до полуготовности, приблизительно 15 минут с момента закипания жидкости. Приготовьте жаропрочную форму. Включите духовку на 200 градусов.
Prepare the sauce. Heat the flour in a frying pan. Add butter to it and mix well until smooth. Gradually add milk, remembering to stir. Add salt and nutmeg. The approximate preparation time for the sauce is 10 minutes.
Приготовьте соус. Прокалите муку на сковороде. Добавьте к ней сливочное масло и хорошо перемешайте до однородности. Постепенно вводите молоко, не забывая помешивать. Всыпьте соль и мускатный орех. Ориентировочное время приготовления соуса составит 10 минут.
Assemble the lasagna and bake it. Transfer the lasagna sheets to a baking dish. Pour sauce on top and sprinkle with cheese. Repeat the procedure until you run out of food. Place in an oven preheated to 200 degrees for 15 minutes.
Соберите лазанью и запеките ее. Переложите листы для лазаньи в форму для запекания. Сверху залейте соусом и посыпьте сыром. Повторяйте процедуру до тех пор, пока не закончатся продукты. Поставьте в разогретую до 200 градусов духовку на 15 минут.
Serve homemade lasagna with cheese hot, cut into portions.
Подавайте лазанью домашнюю с сыром горячей, порезанной на порции.