Rinse the onions and mushrooms under running water. Peel the onion and finely chop. Cut the mushrooms into thin slices. Boil the lasagna sheets in salted water for 3 minutes. Grate the cheese. Prepare a saucepan, frying pan, baking dish. Turn the oven on 180 degrees.
Промойте лук и шампиньоны под проточной водой. Лук очистите от шелухи и мелко нарежьте. Грибы нарежьте тонкими слайсами. Отварите в течение 3 минут в подсоленной воде листы для лазаньи. Сыр потрите на терке. Приготовьте сотейник, сковороду, форму для запекания. Включите духовку на 180 градусов.
Prepare bechamel sauce. Heat the butter in a saucepan. Add flour and mix well so that there are no lumps. Gradually add milk while continuing to stir. Combine the thickened sauce with salt, pepper, nutmeg and stir. Remove the saucepan from the heat.
Приготовьте соус бешамель. Разогрейте в сотейнике сливочное масло. Всыпьте муку и хорошо перемешайте, чтобы не было комочков. Постепенно введите молоко, продолжая помешивать. Загустевший соус соедините с солью, перцем, мускатным орехом и перемешайте. Снимите сотейник с огня.
Prepare the filling. Heat vegetable oil in a frying pan. Fry the onions for 5-7 minutes. Then add the mushrooms. Salt and pepper. Stir and simmer for another 10 minutes.
Приготовьте начинку. Разогрейте в сковороде растительное масло. Обжарьте репчатый лук в течение 5-7 минут. Затем добавьте грибы. Посолите, поперчите. Перемешайте и тушите еще 10 минут.
Make mushroom lasagna and bake it. Place a small amount of sauce in a baking dish. Then add lasagne sheets. Distribute mushrooms and onions on top. Sprinkle with cheese and pour over the sauce. Repeat layers until you run out of ingredients. Place the lasagna pan in an oven preheated to 180 degrees for 40 minutes.
Сделайте грибную лазанью и запеките ее. Выложите в форму для запекания небольшое количество соуса. Затем положите листы лазаньи. Сверху распределите грибы с луком. Посыпьте сыром и полейте соусом. Повторяйте слои до тех пор, пока не закончатся продукты. Поставьте форму с лазаньей в разогретую до 180 градусов духовку на 40 минут.
Before serving, it is recommended to cool the mushroom lasagna for 5-10 minutes.
Перед подачей лазанью с грибами рекомендуется остудить в течение 5-10 минут.