Prepare a frying pan with a thick bottom (preferably a grill pan), defrost the meat at room temperature. Cut the meat in any quantity into 2 cm thick steaks. Place all the ingredients indicated in the recipe in a visible place.
Приготовьте сковороду с толстым дном (лучше сковороду-гриль), разморозьте мясо при комнатной температуре. Разрежьте мясо в произвольном количестве на стейки толщиной 2 см. Выложите все ингредиенты, указанные в рецепте, на видное место.
Sprinkle the steaks on both sides with salt and leave the meat to soak for 10 minutes.
С обеих сторон посыпьте стейки солью и оставьте мясо на 10 минут для пропитки.
Brush steaks on both sides with vegetable oil.
Смажьте стейки с обеих сторон растительным маслом.
Heat a frying pan over medium heat and add the steaks. Sprinkle the meat with black pepper, thyme and rosemary.
Разогрейте сковороду на среднем огне и выложите стейки. Посыпьте мясо черным перцем, тимьяном и розмарином.
Preheat the oven to 180 degrees and bake the steaks for 10 minutes.
Разогрейте духовку до 180 градусов и выпекайте стейки в течение 10 минут.