Grate the cheese on a fine grater if using a piece product. Thaw minced meat in advance. Prepare a baking dish. Turn the oven on 180 degrees.
Натрите сыр на мелкой терке, если используете кусковой продукт. Мясной фарш заранее разморозьте. Приготовьте форму для запекания. Включите духовку на 180 градусов.
Make classic béchamel sauce. Melt the butter in a saucepan. Sprinkle flour over it and stir until lumps dissolve. While continuing to stir, pour in the milk. Bring the sauce to a boil, add the nutmeg and remove from the heat. Approximate cooking time 10 minutes.
Сварите классический соус бешамель. В сотейнике растопите сливочное масло. Посыпьте его мукой и перемешайте до растворения комочков. Продолжая помешивать, влейте молоко. Доведите соус до кипения, добавьте мускатный орех и снимите его с плиты. Ориетировочное время приготовления 10 минут.
Make meat sauce. Heat olive oil in a frying pan. Fry the minced meat until half cooked, 7-10 minutes. Then pour in the prepared bolognese sauce. Add spices to taste and simmer for another 2-3 minutes.
Сделайте мясной соус. Разогрейте на сковороде оливковое масло. Обжарьте фарш до полуготовности 7-10 минут. Затем влейте уже готовый соус болоньезе. Добавьте специи по вкусу и тушите еще 2-3 минуты.
Assemble the lasagna. Spoon some bechamel sauce into the baking dish. Spread it over the bottom. Then lay out the lasagne sheets. Place meat sauce on top and sprinkle with cheese. Then pour in the bechamel again. Repeat the procedures one by one until you run out of food. Sprinkle cheese on top. Leave for 10 minutes. Then place in an oven preheated to 180 degrees for 35 minutes.
Соберите лазанью. Выложите в форму для запекания немного соуса бешамель. Распределите его по дну. Затем разложите листы для лазаньи. Поверх них выложите мясной соус и посыпьте его сыром. Затем снова полейте бешамель. Повторяйте процедуры поочередно, пока не закончатся продукты. Сверху посыпьте сыром. Оставьте на 10 минут. Затем отправьте в разогретую до 180 градусов духовку на 35 минут.
Cut delicious lasagna at home with minced meat into small portions. Transfer to plates. Serve slightly cooled.
Нарежьте вкусную лазанью в домашних условиях с фаршем на небольшие порции. Переложите в тарелки. Подавайте слегка остывшей.