Wash the chicken fillet, cut it into several pieces for convenience. Pass through a meat grinder. Peel the onion and wash it. Using a small brush, thoroughly wash the egg. Cut the onion into small cubes and puree in a blender. Advice. If you don’t have a meat grinder, you can grind the breast in a blender or chop it very finely into pieces.
Вымойте куриное филе, разрежьте его на несколько частей для удобства. Пропустите через мясорубку. Почистите лук, помойте его. Тщательно вымойте с помощью маленькой щетки яйцо. Нарежьте мелкими кубиками лук и пробейте блендером. Совет. Если нет в наличии мясорубки, грудку можно измельчить в блендере или очень мелко нарезать на кусочки.
Prepare minced meat for cutlets pp. Chop the greens very finely. In a deep bowl, mix chopped chicken fillet, onion, and beat in the egg. Salt and pepper. Stir.
Приготовьте фарш для котлет пп. Нарежьте очень мелко зелень. В глубокой миске смешайте измельченное куриное филе, лук, вбейте яйцо. Посолите, поперчите. Перемешайте.
Bake the cutlets. Preheat the oven to 180 degrees. Line an ovenproof pan with parchment. Pour water about 1 cm deep. Make cutlets of any shape (round, oblong, cubes). Place all the cutlets in the pan and bake for 30 minutes.
Испеките котлеты. Разогрейте духовку до 180 градусов. Застелите жаропрочную форму пергаментом. Налейте воду глубиной примерно в 1 см. Вылепите котлеты любой формы (круглые, продолговатые, брусочками). Сложите все котлеты в форму и отправьте запекаться на 30 минут.
Serve chicken cutlets with any porridge.
Подавайте куриные пп-котлеты с любой кашей.