Chop the onion. Clean and wash it first. Wash the egg. Wash and finely chop the dill. Prepare and conveniently arrange food.
Измельчите лук. Предварительно его почистите и помойте. Вымойте яйцо. Помойте и мелко нарежьте укроп. Подготовьте и удобно разложите продукты.
Prepare the minced meat. Place the minced meat with onions in a deep bowl. Beat in the egg. Add dill. Salt, pepper, add your favorite spices. Add semolina and mix thoroughly. Use both hands to grab all of the mince in your hands and use a little force to lower it back into the bowl. Beat the minced meat several times. This is done so that the minced meat becomes denser and easier to form into cutlets. Cover the bowl with cling film and refrigerate for 60 minutes. This will give the semolina time to absorb excess liquid and swell a little, which will give the finished cutlets a light airiness.
Приготовьте фарш. Фарш с луком выложите в глубокую миску. Вбейте яйцо. Добавьте укроп. Посолите, поперчите, добавьте любимые специи. Всыпьте манную крупу и тщательно перемешайте. Возьмите обеими руками весь фарш в руки и с небольшой силой опустите его обратно в миску. Отбейте так фарш несколько раз. Это делается для того, чтобы фарш стал более плотным и легче поддавался формовке котлет. Накройте миску пищевой пленкой и отправьте в холодильник на 60 минут. Так манка успеет впитать лишнюю жидкость и немного разбухнуть, что придаст готовым котлетам воздушности.
Fry the cutlets. Form cutlets from the chilled minced meat. Roll them in breadcrumbs. Semolina is also perfect for this purpose. Place the cutlets in a hot frying pan with vegetable oil, not very tightly to each other. Fry them on both sides, turning them occasionally. The cutlets should acquire a golden color, a noticeable crispiness and an intense aroma.
Пожарьте котлеты. Из охлажденного фарша вылепите котлеты. Обваляйте их в панировочных сухарях. Манная крупа тоже отлично подойдет для этой цели. На раскаленную сковороду с растительным маслом выложите котлеты не очень плотно друг к другу. Обжарьте их с двух сторон, периодически переворачивая. Котлеты должны приобрести золотистый цвет, заметную хрустящую корочку и интенсивный аромат.
Serve these cutlets with a side dish of rice or potatoes.
Подавайте такие котлеты с гарниром из риса или картофеля.