Place all ingredients on a work surface for comfort. Wash and peel the vegetables.
Разложите все ингредиенты на рабочую поверхность для комфорта. Овощи промойте и почистите.
Prepare vegetables for cabbage soup: cut onions, leeks and garlic into rings, potatoes and carrots into strips.
Подготовьте овощи для щей: репчатый лук, лук-порей и чеснок нарежьте кольцами, картофель и морковь – соломкой.
In a frying pan with vegetable oil, fry chopped onions, leeks, garlic and carrots.
На сковородке с растительным маслом прожарьте измельченные репчатый лук, лук-порей, чеснок и морковь.
Place sauerkraut and chopped potatoes into the pan. Salt and pepper, add bay leaf. Pour in water, place on fire and wait for the water to boil.
Закиньте в кастрюлю квашеную капусту и порезанный картофель. Посолите и поперчите, добавьте лавровый лист. Влейте воды, поместите на огонь и дождитесь, когда вода закипит.
Once the water is boiling, add the refried and chili powder to the pan. Stir, bring to a boil again and reduce heat.
Как только вода закипит, добавьте в кастрюлю пережарку и перец чили. Перемешайте, снова доведите до кипения и убавьте огонь.
Cook over medium heat for 30 minutes.
Поварите на среднем огне 30 минут.
Immediately after cooking, pour the lean sauerkraut cabbage soup into portioned plates and bring to the table.
Постные щи из квашеной капусты сразу после приготовления разлейте по порционным тарелкам и несите к столу.