Place all ingredients on the table for easy preparation. Wash and peel the vegetables. Rinse the chicken fillet under running water.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Овощи помойте и почистите. Куриное филе промойте под проточной водой.
Cut the chicken fillet into strips, place in a pan, cover with water and cook for 20-30 minutes. Periodically skim off any foam that has formed.
Куриное филе нарежьте полосками, выложите в кастрюлю, залейте водой и поставьте вариться на 20-30 минут. Периодически снимайте образовавшуюся пенку.
While the broth is cooking, prepare the vegetables. Cut the potatoes into cubes.
Пока варится бульон, подготовьте овощи. Картофель нарежьте кубиком.
Cut the onion into half rings.
Репчатый лук нарежьте полукольцами.
Grate the carrots on a coarse grater.
Морковь натрите на крупной терке.
Fry onions and carrots in a frying pan heated with vegetable oil.
На разогретой с растительным маслом сковороде обжарьте репчатый лук и морковь.
Add potatoes, peppercorns, chili pepper, salt to taste, sauerkraut and refried to the broth. Stir.
Добавьте в бульон картофель, перец горошком, перец чили, соль по вкусу, квашеную капусту и пережарку. Перемешайте.
Bring the cabbage soup to a boil, reduce heat and simmer for 30 minutes.
Доведите щи до кипения, убавьте огонь и варите на медленном огне 30 минут.
Serve sauerkraut soup with chicken, garnished with leek and garlic rings.
Подавайте щи из квашеной капусты с курицей, украсив кольцами лука-порея и чеснока.