Place all ingredients on the table for easy preparation. Wash and peel the vegetables. Rinse chicken thighs under running water.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Овощи помойте и почистите. Куриные бедра промойте под проточной водой.
Place the chicken thighs in a saucepan, cover with water and cook for 30 minutes, periodically skimming off any foam that has formed. Once cooked, remove the meat from the broth and cut it into small pieces.
Куриные бедра положите в кастрюлю, залейте водой и поставьте вариться на 30 минут, периодически снимая образовавшуюся пенку. После готовности достаньте мясо из бульона и нарежьте его небольшими кусочками.
While the broth is cooking, prepare the vegetables. Cut potatoes, onions, tomatoes into cubes. Cut the carrots into half rings. Finely chop the garlic, chop the cabbage and herbs.
Пока варится бульон, подготовьте овощи. Нарежьте кубиками картофель, репчатый лук, помидоры. Морковь нарежьте полукольцами. Мелко нарежьте чеснок, нашинкуйте капусту и зелень.
Place potatoes, cabbage, carrots and tomatoes in equal portions into pots. Add paprika, salt and pepper to taste.
Выложите картофель, капусту, морковь и помидоры одинаковыми порциями в горшочки. Добавьте паприку, соль и перец по вкусу.
Then place the onions, meat, garlic and parsley in the pots.
Затем разложите по горшочкам репчатый лук, мясо, чеснок и петрушку.
Pour the contents of the pots with meat broth, leaving 2 cm to the top. Add a little vegetable oil. Cover the pot with a lid and place it in an oven preheated to 180 degrees.
Залейте содержимое горшочков мясным бульоном, оставив до верха 2 см. Добавьте немного растительного масла. Накройте горшочек крышкой и поставьте его в разогретую до 180 градусов духовку.
Cook the cabbage soup in the oven for 60 minutes.
Готовьте щи в духовке 60 минут.
Serve cabbage soup in a pot with sour cream.
Подавайте щи в горшочке со сметаной.