Place all ingredients on the table for easy preparation. Wash and peel the vegetables. Rinse chicken thighs under running water.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Овощи помойте и почистите. Куриные бедра промойте под проточной водой.
In a frying pan heated with vegetable oil, fry grated carrots and chopped onions.
На разогретой с растительным маслом сковороде обжарьте натертую на крупной терке морковь и нарезанный перьями репчатый лук.
Pour water over the chicken thighs and let them cook, periodically skimming off any foam that forms.
Залейте куриные бедра водой и поставьте вариться, периодически снимая образовавшуюся пенку.
After the meat is ready, remove it from the broth, cool and cut into small pieces.
После того, как мясо будет готово, достаньте его из бульона, остудите и нарежьте небольшими кусочками.
Return the chopped meat to the broth, add fried onions and carrots, chopped potatoes and bell peppers, as well as shredded white cabbage.
В бульон верните нарезанное мясо, добавьте пережарку из лука и моркови, нарезанные соломкой картошку и болгарский перец, а также нашинкованную белокочанную капусту.
Salt and pepper the cabbage soup to taste. Bring to a boil, then reduce heat and leave to simmer for 30 minutes.
Посолите и поперчите щи по вкусу. Доведите до кипения, после чего убавьте огонь и оставьте вариться на 30 минут.
Serve cabbage soup with wheat bread, sour cream or mayonnaise.
Подавайте щи с пшеничным хлебом, сметаной или майонезом.