Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Beat the eggs and add water to them.
Взбейте яйца и добавьте к ним воду.
Add flour and salt there.
Насыпьте туда же муку и посолите.
Make the dough, cover it with a towel or film and leave to rest for 10 minutes.
Сделайте тесто, накройте его полотенцем или пленкой и оставьте "отдыхать" минут на 10.
Prepare the filling: cut the onion and pumpkin into small pieces. Add minced meat, salt and pepper and mix.
Готовим начинку: нарежьте лук и тыкву на небольшие кусочки. Добавьте к ним фарш, соль перец и перемешайте.
Roll out the dough into a sausage shape and cut into small pieces. Roll the dough into balls.
Раскатайте тесто на колбаску и порежьте на небольшие части. Скатайте шарики из теста.
Roll out each ball and put the filling on it.
Каждый шарик раскатайте и положите на него начинку.
Form manti.
Сформируйте манты.
Send the manti to cook in a pressure cooker for about 40 minutes. The water should boil throughout the entire time.
Отправьте манты вариться в мантоварке минут 40. Вода должна кипеть на протяжении всего времени.
Decorate the finished manti with sour cream, herbs and spices.
Готовые манты украсьте сметаной, зеленью и специями.