Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Break the chicken eggs into a separate bowl and beat them. Add water.
В отдельную миску разбейте куриные яйца и взбейте их. Добавьте воду.
Add flour and salt to the bowl.
Добавьте в миску муку и соль.
Knead the dough, cover it with cling film and leave for 10 minutes.
Вымесите тесто, накройте его пищевой пленкой и оставьте на 10 минут.
Finely chop the potatoes, carrots, onions and cabbage. Make the filling with chopped vegetables. Add salt and ground black pepper to taste.
Мелко нарежьте картофель, морковь, репчатый лук и капусту. Сделайте начинку из нарезанных овощей. Добавьте соль и черный молотый перец по вкусу.
Roll out the dough, shape it into a sausage and cut into several pieces. Form the cut pieces of dough into balls.
Раскатайте тесто, придайте ему форму колбаски и нарежьте на несколько частей. Сформируйте из нарезанных кусочков теста шарики.
Roll out each ball thinly and place vegetable filling in the middle.
Тонко раскатайте каждый шарик и положите в середину начинку из овощей.
Bring the edges of the dough together to make manti.
Соедините края теста, чтобы получились манты.
Cook the manti in a pressure cooker with the lid closed for 40 minutes. In this case, the water should constantly boil.
Варите манты в мантоварке с закрытой крышкой в течение 40 минут. При этом вода должна постоянно кипеть.
Place the manti on a beautiful plate. Sprinkle with finely chopped herbs and spices. Bon appetit!
Выложите манты на красивую тарелку. Посыпьте мелконарезанной зеленью и специями. Приятного аппетита!