Arrange all the ingredients conveniently. Peel the onions and garlic, wash and dry the meat with paper towels. Cut the onion into half rings.
Разложите удобно все ингредиенты. Очистите лук и чеснок от кожицы, помойте и обсушите мясо бумажными салфетками. Лук нарежьте полукольцами.
Prepare the chicken for frying. Peel the chicken fillet from the membranes and cut it across the grain into thin strips. Since chicken meat is already quite tender, it does not need to be pounded with a kitchen hammer to give it softness, as is done with beef.
Подготовьте курицу к обжарке. Филе курицы очистите от пленочек и нарежьте его поперек волокон на тонкую соломку. Поскольку мясо курицы и так достаточно нежное, его не нужно отбивать кухонным молоточком для придания мягкости, как это делается с говядиной.
Fry the chicken. To do this, put the frying pan on the fire and melt the butter, add vegetable oil. Place the meat cubes and fry them over moderate heat until light in color. Stir the meat with a spatula. Place the prepared garlic in the frying pan along with the chicken fillet. The cloves do not need to be crushed, they will give off flavor and you can take them back later.
Обжарьте курицу. Для этого поставьте сковороду на огонь и растопите сливочное масло, добавьте растительное масло. Выложите кубики мяса и обжарьте их на умеренном огне до светлого цвета. Помешивайте мясо лопаткой. Вместе с филе курицы на сковородку выложите подготовленный чеснок. Зубчики не нужно измельчать, они дадут аромат и позже вы их достанете обратно.
Remove the garlic from the pan. Separate the onion into individual half rings and add to the meat. Fry everything in the pan until the ingredients turn golden brown.
Уберите чеснок из сковородки. Разберите лук на отдельные полукольца и добавьте к мясу. Все наполнение сковородки обжаривайте до тех пор, пока ингредиенты станут золотистого цвета.
Separately, dilute water with flour in a glass. The water should be cool. To do this, you need to take 150 ml of liquid and 2 heaped teaspoons of flour.
Отдельно в стакане разведите воду с мукой. Вода должна быть прохладной. Для этого нужно взять 150 мл жидкости и 2 чайные ложки муки с горкой.
Pour the mixture into the pan and stir thoroughly. Turn down the heat a little.
Влейте смесь в сковороду и тщательно перемешайте. Убавьте немного огонь.
Combine the cream with paprika, add enough pepper and salt and pour into the pan. Pour the rest of the water into the pan - 100 ml and stir everything until smooth. Continue to simmer the dish over moderate heat. The meat should be soft and the sauce should thicken. Bring the dish to readiness.
Соедините сливки с паприкой, добавьте достаточное количество перца и соли и вылейте в сковороду. Влейте в сковороду остальную воду — 100 мл и перемешайте все до однородной массы. Продолжайте тушить блюдо на умеренном огне. Мясо должно получиться мягким, а соус загустеть. Доведите блюдо до готовности.
Garnish the delicious golden chicken fillet beef stroganoff with fresh aromatic herbs. The dish goes perfectly with mashed potatoes. Boil the potatoes in salted water until tender, 20-25 minutes. Make a puree out of it and season with butter. The dish must be served hot.
Аппетитный золотистый бефстроганов из филе курицы украсьте свежей ароматной зеленью. Блюдо идеально сочетается с картофельным пюре. Отварите картофель в подсоленной воде до готовности 20-25 минут. Сделайте из него пюре и заправьте сливочным маслом. Подавать блюдо нужно непременно горячим.