Prepare all ingredients. Preheat the water.
Подготовьте все ингредиенты. Воду предварительно нагрейте.
Cut the bell pepper into medium-sized pieces. Chop the onions and leeks.
Нарежьте болгарский перец кусочками среднего размера. Нарежьте репчатый лук и лук-порей.
Cut the chicken breast fillet into large pieces.
Крупными кусочками нарежьте филе куриной грудки.
Fry chicken breast fillet in butter until golden brown. At the same time, pour warm water over the couscous and let the cereal absorb all the liquid.
Обжарьте на сливочном масле филе куриной грудки до золотистой корочки. Параллельно залейте кускус теплой водой и дайте крупе впитать всю жидкость.
Fry the vegetables until softened and add them to the chicken breast.
Обжарьте овощи до размягчения и добавьте их к куриной грудке.
Add paprika and turmeric to the pan. Mix the ingredients.
Добавьте в сковороду паприку и куркуму. Перемешайте ингредиенты.
Add couscous to the pan, as well as salt and ground black pepper to taste. Mix the ingredients.
Добавьте в сковороду кускус, а также соль и черный молотый перец по вкусу. Перемешайте ингредиенты.
Place the dish on a beautiful plate. Garnish the dish with leek rings and serve. Bon appetit!
Выложите блюдо на красивую тарелку. Украсьте блюдо кольцами лука-порея и подавайте к столу. Приятного аппетита!