Peel the onions and carrots. If necessary, defrost the minced meat.
Почистите лук и морковь. При необходимости разморозьте фарш.
Finely chop the onion and grate the carrots on a coarse grater.
Мелко нарежьте репчатый лук и натрите морковь на крупной терке.
Mix sour cream, water and tomato paste. Mix the ingredients thoroughly until smooth.
Смешайте сметану, воду и томатную пасту. Тщательно перемешайте ингредиенты до однородной массы.
Grease a frying pan with vegetable oil and fry onions, grated carrots and minced chicken until tender.
Смажьте сковороду растительным маслом и обжарьте на ней репчатый лук, тертую морковь и куриный фарш до готовности.
Add pasta to the pan. Add salt and ground black pepper to taste. Mix all ingredients.
Добавьте в сковороду макароны. Добавьте соль и черный молотый перец по вкусу. Перемешайте все ингредиенты.
Place the dish in a baking dish. Pour the tomato paste and sour cream sauce into the mold.
Выложите блюдо в форму для запекания. Залейте в форму соус из томатной пасты и сметаны.
Cover the baking dish with foil and place in an oven preheated to 200°C for 25-30 minutes.
Накройте форму для запекания фольгой и отправьте в разогретую до 200 °C духовку на 25-30 минут.
Take a beautiful plate and place navy pasta on it. Garnish the dish with leek rings or herbs.
Возьмите красивую тарелку, выложите на нее макароны по-флотски. Украсьте блюдо кольцами лука-порея или зеленью.