Measure and conveniently arrange all the ingredients for preparing the dish. Wash and peel the onions thoroughly.
Отмерьте и удобно разложите все продукты для приготовления блюда. Хорошенько вымойте и почистите репчатый лук.
Cook the pasta until the consistency is al dente - 5-7 minutes after the water boils will be enough.
Варите макароны до консистенции «аль денте» — 5-7 минут после закипания воды будет достаточно.
Finely chop the onion and grate the cheese on a coarse grater.
Мелко нарежьте репчатый лук и натрите сыр на крупной терке.
Mix sour cream and tomato paste. Mix the ingredients thoroughly until smooth.
Смешайте сметану и томатную пасту. Тщательно перемешайте ингредиенты до однородной массы.
Take a frying pan, grease it with vegetable oil and fry finely chopped onions and minced chicken until tender.
Возьмите сковороду, смажьте ее растительным маслом и обжарьте на ней мелконарезанный репчатый лук и куриный фарш до готовности.
Add prepared pasta to the pan. Pour the dish with sour cream and tomato paste sauce. Add salt and ground black pepper to taste. Stir.
Добавьте в сковороду готовые макароны. Залейте блюдо соусом из сметаны и томатной пасты. Положите соль и черный молотый перец по вкусу. Перемешайте.
Sprinkle the dish with cheese and cover with a lid for 5 minutes. The gas can be turned off. As soon as the cheese melts, the dish is ready!
Посыпьте блюдо сыром и накройте крышкой на 5 минут. Газ можно выключить. Как только сыр расплавится, блюдо готово!
Place the finished pasta navy on plates and garnish with leek rings or fresh herbs. Bon appetit!
Разложите готовые макароны по-флотски по тарелкам и украсьте кольцами лука-порея или свежей зеленью. Приятного аппетита!