Recipes / Sandwiches with herring Бутерброды с селедкой
Herring is a popular type of fish in gastronomy, especially in northern countries, including Russia. It can often be seen on the holiday table. Herring is quite fatty. At the same time, it is full of protein and practically no carbohydrates. It is rich in omega-3, B vitamins, as well as potassium, sodium and phosphorus. Make delicious sandwiches with herring. For this you will need herring fillet, Borodino bread, mayonnaise, red and green onions.
Сельдь — любимый деликатес в гастрономии, особенно в северных странах, включая Россию. Ее часто подают на праздничный стол. Селедка довольно жирная, но при этом богата белком и практически не содержит углеводов. Она насыщена омега-3, витаминами группы B, а также калием, натрием и фосфором. Приготовьте с сельдью вкусные бутерброды: для этого понадобятся филе сельди, бородинский хлеб, майонез, красный и зеленый лук.
Steps / Шаги:
Prepare all ingredients. Peel the red onion. Rinse and dry the green onions. Instead of Borodino bread, you can take regular rye bread.
Подготовьте все ингредиенты. Очистите красный лук. Зеленый лук ополосните и просушите. Вместо бородинского хлеба вы можете взять обычный ржаной.
Cut the red onion into thin half rings.
Нарежьте красный лук тонкими полукольцами.
Cut the herring fillet into small pieces 1-1.5 cm wide.
Филе сельди нарежьте на небольшие кусочки шириной 1-1,5 см.
Finely chop the green onions.
Зеленый лук мелко нашинкуйте.
Take Borodino bread. Place herring pieces on one half of each slice.
Возьмите бородинский хлеб. На одну половину каждого ломтика выложите кусочки сельди.
Place a little mayonnaise on the other half of the Borodino bread.
На другую половину бородинского хлеба выложите немного майонеза.
Place red onion on top of the herring and mayonnaise.
Сверху на сельдь и майонез выложите красный лук.
Garnish the sandwiches with green onions. Ready. Bon appetit!
Украсьте бутерброды зеленым луком. Готово. Приятного аппетита!
Prepare the sauce. Mix mayonnaise, crushed garlic and chopped dill. Lubricate the Borodino bread toast with the resulting sauce. Add thin slices of pickled cucumbers to sandwiches.
Приготовьте соус. Смешайте майонез, давленый чеснок и рубленый укроп. Полученным соусом смажьте тосты из бородинского хлеба. Добавьте в бутерброды тонкие ломтики маринованных огурцов.