Clear the work surface and place the ingredients for the dish on it to make cooking more convenient. Prepare the vegetables.
Расчистите рабочую поверхность, выложите на нее продукты для блюда, чтобы было удобнее готовить. Подготовьте овощи.
Shred the cabbage and cut the potatoes into small slices.
Нашинкуйте капусту, картофель порежьте небольшими дольками.
Process the carrots using a coarse grater.
Обработайте морковь на крупной терке.
Chop the onion.
Нарежьте репчатую луковицу.
Crumble green parsley and garlic.
Раскрошите зеленую петрушку с чесноком.
Place onions, grated carrots and garlic into a heated frying pan. After thoroughly mixing the ingredients, fry them on medium power for another 5-7 minutes. Add salt and pepper as desired.
Репчатый лук, натертую морковь и чеснок вывалите в нагретую сковродку. После того, как тщательно перемешаете ингредиенты, жарьте их на средней мощности еще 5-7 минут. Добавьте соли и перца по своему усмотрению.
Place the potatoes and cabbage in the pan. Cook for 3-5 minutes.
Положите картофель и капусту в кастрюлю. Варите в течение 3-5 минут.
Add cooked vegetables to the soup.
Добавьте в суп овощную пережарку.
Mix the ingredients thoroughly and cook the soup for another 3-5 minutes.
Тщательно смешайте ингредиенты и варите суп еще 3-5 минут.
Distribute the cabbage soup among portions. Serve with fresh finely chopped herbs. Eat healthy!
Распределите щи по порциям. Подавайте к столу со свежей мелкопроубленной зеленью. Кушайте наздоровье!