Conveniently lay out everything you need for cooking on the work surface. Wash and process vegetables in advance.
Удобно разложите все необходимое для приготовления на рабочей поверхности. Заранее вымойте и обработайте овощи.
Cut the cabbage and tomatoes.
Разрежьте капусту и помидоры.
Take a grater and, using the side with the large holes, chop the carrots.
Возмите терку и, ипользуя сторону с крупными отверстиями, измельчите морковь.
Chop the onion head.
Измельчите головку лука.
Finely chop the parsley and garlic cloves.
Мелко подробите петрушку и зубчики чеснока.
Place chopped vegetables and garlic in a hot frying pan, mix everything and fry over medium heat for 5-7 minutes. Salt and pepper to taste.
Порезанные овощи и чеснок нужно выложить на горячую сковородку, все перемешать и обжаривать на среднем огне 5-7 минут. Солить и перчить по вкусу.
Add chopped bell peppers and tomato paste to the frying. Simmer for 3-5 minutes.
Добавьте к поджарке нарезанный болгарский перец и томатную пасту. Тушите поджарку в течение 3-5 минут.
Place the potatoes and cabbage into the pan. After this you need to cook for another 3-5 minutes.
Закиньте картошку с капустой в кастрюлю. После этого нужно поварить еще 3-5 минут.
Add the fry to the broth.
Доложите в бульон поджарку.
Mix all the ingredients thoroughly and keep the soup on the fire for another 3-5 minutes.
Все ингредиенты хорошенько помешайте и держите суп на огне еще 3-5 минут.
Distribute the finished cabbage soup into deep plates. Season with herbs before serving. Bon appetit!
Распределите готовыйе щи в глубокие тарелки. Приправьте зеленью перед подачей к столу. Приятного аппетита!