Select and process all the necessary products for the dish. Arrange them so that it is convenient to cook.
Отберите и обработайте все нужные продукты для блюда. Разложите их так, чтобы было удобно готовить.
Make soup cutting: chop cabbage, potatoes and tomatoes.
Сделайте суповую нарезку: измельчите капусту, картофель и помидоры.
Grate the carrots using a grater with large holes.
Потрите морковь на терке с крупными дырочками.
Chop the onions and mushrooms.
Покрошите репчатый лук и шампиньоны.
Finely chop the parsley and garlic.
Петрушку с чесноком мелко покрошите.
Place onions, mushrooms, garlic and carrots in a preheated frying pan. Mix the ingredients. Cook over medium heat for 5-7 minutes. Add salt and pepper to taste.
Выложите лук, шампиньоны, чеснок и морковь на предварительно разогретую сковороду. Перемешайте ингредиенты. Готовьте поджарку на среднем огне в течение 5-7 минут. Добавьте соль и перец по вкусу.
Place the chopped potatoes and cabbage in a saucepan and cook for 5-7 minutes.
Порезанные картошку с капустой засыпьте в кастрюлю и варите 5-7 минут.
Add the prepared roast and chopped tomatoes to the broth.
Доложите к бульону готовую поджарку и порезанные кусочками томаты.
Mix everything well and cook for another 3-5 minutes.
Все хорошенько перемешайте и поварите еще 3-5 минут.
Serve the cabbage soup garnished with fresh herbs, pouring it into deep plates.
Подавайте щи с украшением в виде свежей зелени, разлив их по глубоким тарелкам.