Measure, clean and rinse everything you need to prepare.
Отмерьте, почистите и промойте все нужное для приготовления.
Use a knife to cut the cabbage, potatoes and tomatoes into small pieces.
Разделайте ножом капусту, картофель и помидоры на небольшие кусочки.
Grate the carrots using a grater with larger holes.
Натрите морковь на терке с более крупными отверстиями.
Cut the onion head.
Изрежьте головку репчатого лука.
Chop the parsley and garlic with a knife.
Петрушку и чеснок измельчите ножом.
Heat a frying pan and place chopped vegetables, herbs and garlic there. Stir. Fry over medium heat for 5-7 minutes. Add salt and pepper to taste.
Нагрейте сковороду и поместите туда порезанные овощи, зелень и чеснок. Перемешайте. Обжаривайте на среднем огне в течение 5-7 минут. Добавьте соль и перец по вкусу.
Place the potatoes and cabbage in the pan. Cook for 3-5 minutes.
Положите картофель и капусту в кастрюлю. Варите в течение 3-5 минут.
Add roasted and sliced tomatoes to the soup.
Добавьте в суп поджарку и нарезанные дольками помидоры.
Stir everything and cook for another 3-5 minutes.
Перемешайте все и готовьте еще в течение 3-5 минут.
Place the cabbage soup on plates, season with fresh herbs and bring to the table. Bon appetit!
Наложите щи на тарелки, приправьте свежей зеленью и несите на стол. Приятного аппетита!