Prepare everything you need. Peel the vegetables and wash them to remove any dirt, and set aside a work area.
Подготовьте все необходимое. Овощи почистите от кожуры и отмойте от загрязнений, выделите рабочее место.
Shred the cabbage and potatoes.
Покромсайте капусту с картошкой.
Coarsely grate the carrots.
Крупно потрите морковку.
Cut the onion into small pieces with a knife.
Репчатый лук разрежьте ножом на небольшие кусочки.
Finely chop the young parsley and garlic cloves.
Молодую петрушку и зубчики чеснока мелко порежьте.
Cut the chicken fillet into small portions.
Нарежьте небольшими порционными кусочками куриное филе.
Place the future frying of onions, garlic and carrots in a heated frying pan. Stir everything and cook on medium power for 5-7 minutes. Sprinkle with salt and pepper to your taste.
Будущую поджарку из лука, чеснока и моркови поместите на разогретую сковороду. Все размешайте и готовьте на средней мощности 5-7 минут. Посыпьте солью и перцем на свой вкус.
Place the chicken fillet in the pan. Cook the broth for 3-5 minutes.
Положите куриное филе в кастрюлю. Варите бульон в течение 3-5 минут.
Add potatoes and cabbage to the soup. Cook the soup for 5-7 minutes.
Добавьте в суп картофель и капусту. Варите суп в течение 5-7 минут.
Add stir fry to the soup. Stir well and cook the soup for another 3-5 minutes.
Добавьте в суп поджарку. Как следует размешайте и варите суп еще 3-5 минут.
Divide the finished cabbage soup into portions and sprinkle chopped fresh herbs on top to make it appetizing.
Готовые щи разложите по порциям и для аппетитности посыпьте сверху измельченной свежей зеленью.