Take out all the necessary ingredients for the dish, wash the vegetables in water and peel them, and set aside a work surface.
Достаньте все необходимые компоненты для блюда, помойте в воде овощи и очистите их, выделите рабочую поверхность.
Chop the cabbage and chop the tomatoes.
Нашинкуйте капусту, помидоры измельчите.
Coarsely grate the carrots.
Крупно натрите морковь на терке.
Chop the onion.
Измельчите луковицу.
Finely chop the green parsley and garlic.
Мелко нарежьте зеленую петрушку и чеснок.
Heat a frying pan and add onions, tomatoes, garlic and carrots.
Разогрейте сковороду и положите туда репчатый лук, помидоры, чеснок и морковь.
Stir the ingredients and fry them over medium heat for 5-7 minutes. Add salt and pepper to taste.
Перемешайте ингредиенты и обжаривайте их на среднем огне 5-7 минут. Доложите соль и перец по вкусу.
Place the potatoes and cabbage in the pan. Cook for 3-5 minutes.
Положите картофель и капусту в кастрюлю. Варите в течение 3-5 минут.
Add stir fry to the soup.
Добавьте в суп поджарку.
Mix the ingredients thoroughly and cook the soup for another 3-5 minutes.
Тщательно смешайте ингредиенты и варите суп еще 3-5 минут.
Pour the prepared cabbage soup into beautiful plates. Before serving, add chopped herbs to each serving for beauty. Bon appetit!
Разлейте готовые щи по красивым тарелкам. Перед подачей для красоты добавьте в каждую порцию нарезанной зелени. Приятного аппетита!