Prepare all the necessary products, wash and peel the vegetables.
Подготовьте все необходимые продукты, промойте и почистите овощи.
Chop the cabbage, potatoes and tomatoes.
Нарежьте капусту, картофель и помидоры.
Grind the carrots on a coarse grater.
Перетрите морковь на терке покрупнее.
Chop the onions.
Покрошите репчатый лук.
Chop fresh parsley and garlic.
Порубите свежую петрушку и чеснок.
Place onions, tomatoes, garlic and carrots in a preheated frying pan.
Выложите лук, помидоры, чеснок и морковь на предварительно разогретую сковороду.
Add tomato paste to the pan and stir the ingredients. Cook over medium heat for 3-5 minutes. Add salt and pepper to taste.
Добавьте на сковороду томатную пасту и перемешайте ингредиенты. Готовьте поджарку на среднем огне в течение 3-5 минут. Добавьте соль и перец по вкусу.
Place the potatoes and cabbage in the pan. Cook for 3-5 minutes. Add stir fry to the soup.
Положите картофель и капусту в кастрюлю. Варите в течение 3-5 минут. Добавьте в суп поджарку.
Mix the ingredients thoroughly and cook the soup for another 3-5 minutes.
Тщательно смешайте ингредиенты и варите суп еще 3-5 минут.
Place the cabbage soup on serving plates, garnish with chopped herbs and serve. Bon appetit!
Разложите щи по порционным тарелкам, украсьте нарезанной зеленью и подавайте к столу. Приятного аппетита!