Rinse the buckwheat with cold water. Peel the potatoes, onions and carrots. Remove the top bad leaves from the cabbage and rinse it. Use any broth for the soup you want: chicken, beef or vegetable.
Промойте гречку холодной водой. Очистите картофель, репчатый лук и морковь. У капусты удалите верхние плохие листья, ополосните ее. Бульон для супа возьмите любой по вашему желанию: куриный, говяжий или овощной.
Grate the carrots on a coarse grater.
Морковь натрите на крупной терке.
Cut the potatoes into small 1 cm cubes.
Картофель нарежьте небольшими кубиками размером 1 см.
Chop the cabbage into thin strips.
Капусту нашинкуйте тонкой соломкой.
Cut the onion into thin half rings.
Репчатый лук нарежьте тонкими полукольцами.
Heat vegetable oil in a frying pan. Fry onions and carrots over medium heat for 5-7 minutes until soft and golden brown.
Разогрейте растительное масло в сковороде. Обжарьте репчатый лук и морковь на среднем огне в течение 5-7 минут до мягкости и золотистого цвета.
Bring the broth to a boil and add potatoes, cabbage and buckwheat. Cook vegetables and cereals over low heat for 15-20 minutes. Skim the foam from the surface of the soup periodically.
Доведите бульон до кипения и добавьте в него картофель, капусту и гречку. Варите овощи и крупу на медленном огне 15-20 минут. Периодически снимайте пену с поверхности супа.
At the very end, when the vegetables and buckwheat are ready, add fried onions and carrots to the soup. Salt and pepper the soup to taste. Cook it for another 5-10 minutes.
В самом конце, когда овощи и гречка будут готовы, добавьте в суп жареные лук и морковь. Посолите и поперчите суп по вкусу. Варите его еще 5-10 минут.
Buckwheat cabbage soup is ready. Bon appetit!
Гречневые щи готовы. Приятного аппетита!
Garnish the soup with dill. Serve the dish with Borodino bread toast.
Украсьте суп укропом. Подайте блюдо вместе с тостами из бородинского хлеба.