Peel the apple and red onion. Remove the core from the apple. Drain excess liquid from herring. Boil the eggs for 10 minutes, then cool and peel. Remove the butter from the refrigerator and keep it at room temperature until it softens.
Очистите яблоко и красный лук. Из яблока удалите сердцевину. С сельди слейте лишнюю жидкость. Куриные яйца отварите в течение 10 минут, затем охладите и очистите. Достаньте сливочное масло из холодильника и подержите при комнатной температуре, чтобы оно стало мягким.
Cut the eggs in half.
Яйца разрежьте пополам.
Cut the apple into small cubes.
Яблоко нарежьте небольшими кубиками.
Finely chop the red onion.
Мелко нарежьте красный лук.
Cut the herring fillet into small pieces.
Филе сельди нарежьте небольшими кусочками.
Cut off the crusts of white bread. Place the slices in a small bowl and cover with a small amount of cold water, about half a cup. Wait until the bread absorbs the water. Then mash it with a fork until smooth.
Срежьте корочки у белого хлеба. Выложите ломтики в небольшую миску и залейте небольшим количеством холодной воды, примерно полчашки. Дождитесь когда хлеб впитает воду. Затем разомните его вилкой до однородной массы.
Place eggs, apple, herring pieces, red onion, bread mixture and butter into a tall measuring cup.
В высокий мерный стакан выложите яйца, яблоко, кусочки сельди, красный лук, хлебную массу и сливочное масло.
Grind all ingredients until smooth. Salt the mincemeat to taste.
Измельчите все ингредиенты до однородной консистенции. Посолите форшмак по вкусу.
Place the mincemeat in a deep plate and garnish with finely chopped green onions. Ready. Bon appetit!
Выложите форшмак в глубокую тарелку и украсьте мелко нарезанным зеленым луком. Готово. Приятного аппетита!
Prepare small canapés with mincemeat. Take slices of Borodino bread, cut each into 2-3 small pieces. Fry Borodino bread in a dry frying pan. Place a little mincemeat on each piece of bread. Garnish the canapes with freshly ground black pepper, dill and red onion rings.
Приготовьте небольшие канапе с форшмаком. Возьмите ломтики бородинского хлеба, разрежьте каждый на 2-3 небольших кусочка. Обжарьте бородинский хлеб на сухой сковороде. На каждый кусочек хлеба выложите немного форшмака. Украсьте канапе свежемолотым черным перцем, укропом и кольцами красного лука.