Rinse the cereal with cold water.
Ополосните крупу холодной водой.
Pour 2 cups of water into a saucepan or saucepan and bring to a boil. Then add bulgur, salt and pepper. Cook covered over low heat for 15 minutes.
В кастрюлю или сотейник налейте 2 стакана воды и доведите до кипения. Затем засыпьте булгур, соль и перец. Варите под крышкой на слабом огне в течение 15 минут.
Turn off the heat, stir the bulgur and leave covered for another 15 minutes. The cereal should absorb all the water and swell.
Выключите огонь, перемешайте булгур и оставьте под крышкой еще на 15 минут. Крупа должна впитать всю воду и разбухнуть.
Divide the boiled bulgur among plates and serve. Bon appetit!
Разложите вареный булгур по тарелкам и подавайте к столу. Приятного аппетита!
Garnish the plate with a sprig of fresh parsley or chopped tomatoes.
Украсьте тарелку веточкой свежей петрушки или нарезанными помидорами.