Thaw the chicken fillet, rinse the vegetables and mushrooms. Remove seeds and stalks from sweet peppers.
Разморозьте куриное филе, промойте овощи и грибы. Сладкий перец очистите от семян и плодоножки.
Slice the mushrooms and chop the vegetables. Finely chop the garlic and onion, cut the sweet pepper into strips.
Нарежьте ломтиками шампиньоны и измельчите овощи. Мелко порубите чеснок и лук, соломкой настругайте сладкий перец.
Cut the chicken fillet into small pieces.
Нарежьте куриное филе на небольшие кусочки.
Pour a little vegetable oil into a deep frying pan and fry the onion in it. When it turns golden brown, add garlic and bell pepper.
В глубокую сковороду налейте немного растительного масла и обжарьте на ней лук. Когда он станет золотистого цвета, добавьте чеснок и болгарский перец.
Place chicken pieces on the vegetables and cover with chopped champignons. Fry all ingredients for 3-5 minutes until the fillets turn white.
На овощи выложите кусочки курицы и засыпьте нарезанными шампиньонами. Обжаривайте все ингредиенты в течение 3-5 минут, пока филе не станет белого цвета.
Pour the bulgur into the frying pan with the vegetables and mushrooms and pour hot water (300 ml) over all the ingredients. Add salt and pepper to taste, close the lid and simmer over low heat for 20-30 minutes.
На сковороду к овощам и шампиньонам высыпьте булгур и залейте все ингредиенты горячей водой (300 мл). Посолите и поперчите по вкусу, закройте крышкий и тушите на медленном огне 20-30 минут.
Check the readiness of the bulgur: it should absorb all the liquid and become soft. If everything is good, stir the dish and place on plates. Bon appetit!
Проверьте готовность булгура: он должен впитать в себя всю жидкость и стать мягким. Если все хорошо, перемешайте блюдо и раскладывайте по тарелкам. Приятного аппетита!
Serve the dish with fresh vegetables - they will make the bulgur less “dry”.
Подавайте блюдо со свежими овощами - они сделают булгур не таким “сухим”.