Wash and peel the carrots. If desired, rinse the bulur with water. To speed up cooking, soak the cereal in hot water for 15-20 minutes.
Промойте и почистите морковь. По желанию ополосните водой булур. Чтобы ускорить приготовление - замочите крупу в горячей воде в течение 15-20 минут.
Grate the carrots on a coarse grater, cut the onion into quarter rings or as you like. Chop the garlic.
На крупной терке натрите морковь, нарежьте лук четвертькольцами или так, как вам больше нравится. Измельчите чеснок.
Place a deep frying pan over medium heat and pour vegetable oil into it. Add carrots, onions and garlic and fry for 3-5 minutes.
Поставьте на средний огонь глубокую сковороду и налейте в нее растительное масло. Выложите морковь, лук и чеснок и обжаривайте в течение 3-5 минут.
Add bulgur and coriander to the vegetables. Salt and pepper to taste.
Добавьте к овощам булгур и кориандр. Посолите и поперчите по вкусу.
Pour a glass of boiling water (200 ml) into the frying pan, close the lid and simmer over low heat for 15-20 minutes. The cereal should become soft and the water should boil away.
Налейте в сковороду стакан кипятка (200 мл), закройте крышкой и тушите на медленном огне 15-20 минут. Крупа должна стать мягкой, а вода - выкипеть.
A quick and satisfying dish is ready. Bon appetit!
Быстрое и сытное блюдо готово. Приятного аппетита!
Serve bulgur with fresh vegetables - in salad or slices.
Подавайте булгур со свежими овощами - в салате или нарезке.