Rinse the vegetables and bulgur under running water. Pour boiling water over the cereal and leave for 15-20 minutes.
Промойте под проточной водой овощи и булгур. Крупу залейте кипятком и оставьте на 15-20 минут.
Place a thick-walled pan on the fire and pour a little oil into it. Add the bulgur and fry a little, stirring. Then pour hot water over the cereal (there should be 2 times more liquid by volume) and cook for about 15 minutes until it is all absorbed.
Поставьте на огонь толстостенную кастрюлю и налейте в нее немного масла. Засыпьте булгур и немного обжарьте, перемешивая. Затем залейте крупу горячей водой (жидкости по объему должно быть в 2 раза больше) и варите около 15 минут, пока она вся не впитается.
While the cereal is cooking, prepare the vegetables. Grate the carrots on a coarse grater, cut the bell pepper into strips and chop the onion (the way you like). Divide the cauliflower into small florets.
Пока варится крупа, подготовьте овощи. Потрите на крупной терке морковь, нарежьте соломкой болгарский перец и измельчите лук (так, как вам больше нравится). Цветную капусту разделите на небольшие соцветия.
Pour vegetable oil into a frying pan and add vegetables. Fry over medium heat for 2-3 minutes, then add a little water and simmer, covered, until the vegetables are soft (about 8 minutes).
На сковороду налейте растительное масло и выложите овощи. Обжаривайте на среднем огне в течение 2-3 минут, затем добавьте немного воды и тушите под крышкой, пока овощи не станут мягкими (около 8 минут).
Add bulgur to the vegetables and mix thoroughly.
Добавьте к овощам булгур и тщательно перемешайте.
Sprinkle the dish with ground paprika, add salt and pepper (to taste), stir again and turn off.
Посыпьте блюдо молотой паприкой, добавьте соль и перец (по вкусу), еще раз перемешайте и можно выключать.
Divide the dish among plates and serve for lunch or dinner. Bon appetit!
Разложите блюдо по тарелкам и подавайте к обеду или ужину. Приятного аппетита!