Remove the minced meat from the refrigerator in advance so that it is at room temperature. Rinse the tomatoes thoroughly under running water, peel the onions and carrots. Pour hot water over the bulgur and leave for half an hour to soften the grain.
Заранее выложите фарш из холодильника, чтобы он был комнатной температуры. Тщательно промойте под проточной водой помидоры, очистите лук и морковь. Залейте булгур горячей водой и оставьте на полчаса, чтобы крупа стала мягче.
Cook the bulgur. To do this, put water to boil (in a ratio of 2 parts water to 1 part bulgur); when it boils, add the washed cereal and cook until it becomes soft and absorbs all the liquid.
Сварите булгур. Для этого поставьте кипятиться воду (в соотношении 2 части воды на 1 часть булгура), когда она закипит - засыпьте промытую крупу и варите до тех пор, пока она не станет мягкой и не впитает всю жидкость.
Cut the onion the way you like and grate the carrots on a coarse grater. Place a frying pan over medium heat, pour a tablespoon of vegetable oil and add the vegetables. Fry for 3-5 minutes.
Порежьте лук так, как вы любите, и потрите на крупной терке морковь. Поставьте на средний огонь сковороду, налейте столовую ложку растительного масла и выложите овощи. Обжаривайте в течение 3-5 минут.
Add the minced meat to the carrots and onions, mash it with a spatula, wooden spoon or fork. Fry until brown.
Добавьте к моркови и луку фарш, разомните его лопаткой, деревянной ложкой или вилкой. Обжаривайте до коричневого цвета.
While the minced meat is frying, finely chop the tomatoes. Then add them to the pan, sprinkle ground paprika, salt and pepper (to taste) on top and mix all the ingredients thoroughly.
Пока обжаривается фарш, мелко порежьте помидоры. Затем добавьте их на сковороду, посыпьте сверху молотой паприкой, солью и перцем (по вкусу) и тщательно перемешайте все ингредиенты.
Add the bulgur to the minced meat and vegetables, stir, close the lid and simmer for another 2-3 minutes until all the ingredients become a whole dish.
Выложите к фаршу и овощам булгур, перемешайте, закройте крышкой и потушите еще 2-3 минуты, чтобы все ингредиенты стали цельным блюдом.
Place the bulgur with minced meat and vegetables on plates and serve. Bon appetit!
Разложите булгур с фаршем и овощами по тарелкам и подавайте к столу. Приятного аппетита!
Serve bulgur with vegetable salad or sliced fresh cucumbers, tomatoes or peppers.
Подавайте булгур с овощным салатом или нарезанными свежими огурцами, помидорами или перцами.