Before cooking, wash, dry and peel vegetables.
Перед готовкой овощи помойте, просушите и почистите.
We cut vegetables: potatoes, onions, garlic and pickles. Carrots can also be finely chopped or grated.
Режем овощи: картофель, лук, чеснок и соленые огурцы. Морковь тоже можно мелко нарезать или натереть.
Finely chop the washed beef and boil.
Промытую говядину мелко нарежьте и отварите.
The pearl barley needs to be washed and placed in a pan with the beef. Throw potatoes in there too.
Перловую крупу нужно промыть и отправить в кастрюлю к говядине. Туда же закинуть картофель.
Fry the vegetables. And when a golden crust appears, pour in the tomato paste.
Овощи обжарьте. А когда появится золотистая корочка, влейте с томатную пасту.
Fry the pickled cucumbers, scoop some broth from the pan and add to the vegetables and simmer for 10 minutes.
В поджарку отправьте соленые огурцы, зачерпните немного бульона из кастрюли и добавьте к овощам и тушите все минут 10.
Add vegetables, spices, garlic to the broth, leave the soup to simmer and remove from heat.
В бульон добавьте овощи, специи, чеснок, оставьте суп покипеть и снимите с огня.
Sterilize the jar in which you will store the pickle. When you pour in the soup, roll up the lid. This soup can be stored for a very long time.
Простерилизуйте банку, в которой будете хранить рассольник. Когда зальете суп, крышку закатайте. Храниться такой суп может очень долго.