Prepare your ingredients. Wash and peel the vegetables thoroughly.
Подготовьте ингредиенты. Хорошенько помойте и очистите от кожуры овощи.
Chop potatoes, onions, garlic, cucumbers. Grate the carrots on a coarse grater.
Нарежьте картофель, лук, чеснок, огурцы. Морковь потрите на крупной терке.
Wash the beef and cut into pieces. Fill with water and boil.
Помойте говядину и нарежьте кусочками. Залейте водой и отварите.
Rinse the pearl barley under running water and add to the broth. Then add the potatoes.
Промойте перловку под проточной водой и добавьте в бульон. Затем добавьте картофель.
Fry all vegetables with vegetable oil in a frying pan until golden brown.
Все овощи обжарьте с растительным маслом на сковороде до золотистого цвета.
Add pickled cucumbers and a little broth to the fried vegetables, simmer for 5-10 minutes.
Добавьте в обжаренные овощи соленые огурцы и немного бульона, протушите 5-10 мин.
Add fried vegetables and spices to the soup to taste. Bring the soup to readiness
Добавьте в суп обжаренные овощи и специи по вкусу. Доведите суп до готовности,